Start la cea de-a patra ediție a UVT Liberty Marathon (P)

Foto: UVT

Universitatea de Vest din Timişoara anunță că a obținut avizul oficial pentru a da startul celei de-a patra ediții a UVT Liberty Marathon. De la 2 la 42 de km, cursele se vor organiza cu prezență fizică, în 26 septembrie.

 

La ediţia de anul acesta a UVT Liberty Marathon, participanții vor avea parte de un kit colorat și o experiență unică, ce include: medalia semnată de Andreea Răducan, campioană olimpică și multiplă campioană mondială, tricoul tehnic, diploma, numărul de concurs, produse oferite de parteneri, un album foto personalizat pic2go, pasta party, puncte de alimentare și hidratare pe traseu, clasament, premiere, tombolă cu premii, servicii medicale pe traseu şi momente de entertainment pe traseu.

De asemenea, toți cei care vor să se antreneze până la UVT Liberty Marathon, sunt invitați în fiecare joi, la ora 19, la Antrenamentele Liberty. „Ne dăm întâlnire la Universitatea de Vest din Timișoara și alergăm împreună pentru a ne apropia tot mai mult de cea mai bună versiune a noastră”, transmit reprezentanţii UVT.

În cazul în care 2021 nu este anul în care să se alinieze la Start, doritorii pot participa în calitate de voluntari  sau co-organizatori: „Un zâmbet, un pahar cu apă, o încurajare pot fi tot ceea ce un alergător are nevoie pentru a finaliza cursa aleasă.”

Rectorul UVT, prof. univ. Marilen Pirtea, spune că „oricare ar fi provocarea acceptată de fiecare în parte, abia așteptăm să fim împreună în 26 septembrie și să ne bucurăm alături de membrii comunității UVT Liberty Marathon. A patra ediție a maratonului UVT dedicat libertății va arăta ca suntem o comunitate implicată și responsabilă, pentru care îndrăzneala, spiritul liber și echilibrul sunt valori esențiale.”

Pentru respectarea restricțiilor impuse de contextul epidemiologic actual, regulamentul disponibil pe website-ul evenimentului prezintă programul evenimentului, condițiile de start, precum și limita numărului de participanți pentru fiecare cursă. Acestea sunt disponibile online, pe www.libertymarathon.uvt.ro.

Print Friendly, PDF & Email