Staff-ul P.D.L., în vizită la Timişoara

Andreea Paul se întâlneşte cu reprezentanţi locali ai mediului de afaceri

Andreea Paul Gheorghe Flutur Gheorghe Falca la BPJ TimisO parte din staff-ul P.D.L. se află azi la Timişoara, care participă la şedinţa Biroului Permanent Judeţean Timiş al P.D.L. Deputatul Andreea Paul, vicepreşedinte al P.D.L., participă, în această după-amiază la două conferinţe pe teme economice şi la o dezbatere care propune o abordare, din perspectivă analitică, a impactului politicilor de guvernare din ultimii ani asupra mediului de afaceri din România. 

 

Prim-vicepreşedintele P.D.L. Andreea Paul participa azi, la Timişoara la două conferinţe organizate în cadrul evenimentului „Business Days”, organizat de ADESCO la Centrul Expovest din Timișoara, intitulate „Leadership autentic ca bază a unui management eficient în vremuri schimbătoare” și ”Performanță și creștere în perioade de criză prelungită”.

De la ora 18, va participa, la sediul C.R.A.F.T., în Sala Europa, şi la o dezbatere pe teme economice, la care au fost invitaţi reprezentanţi ai mediului de afaceri din Timişoara. Dezbaterea se desfăşoară sub genericul  „Viziuni diferite: mediul de afaceri, în așteptare!”, organizatorii, reprezentanţii P.D.L. Timiş, precizând că discuţiile se vor axa pe efectuarea unei analize comparative între politicile de guvernare ale ultimilor ani în ce priveşte dezvoltarea și susținerea mediului de afaceri din România.

Andreea Paul a informat că a lansat o invitaţie de a participa la dezbatere şi fostului ministru delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în Guvernul Victor Ponta II, Maria Grapini: „Profit de faptul că mă aflu la Timișoara, unde o să mă întâlnesc cu reprezentanții mediului de afaceri din vestul țării și o provoc pe doamna Grapini,  fost deputat,  fost ministru delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în Guvernul Victor Ponta, fost vicepreședinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara,  actual președinte al Asociației Femeilor Antreprenor din Romania, să dezbatem, într-o confruntare directă și transparentă, problemele cu care se confruntă cei care ar trebui să fie motorul economiei românești și să identificăm soluții reale pentru protecția și sănătatea mediului de afaceri din România”. Andreea Paul a adăugat că invitaţia de a participa la dezbatere i-a fost adresată fostului ministru Maria Grapini, cu atât mai mult cu cât aceasta urmează să se prezinte din nou în faţa electoratului, cu prilejul alegerilor europarlamentare din 25 mai, pentru a obţine un fotoliu de eurodeputat pe listele alianţei P.S.D.- U.N.P.R.-P.C.

„Mă adresez în mod direct doamnei Grapini: consider că aveți datoria morală și politică de a accepta invitația mea, având în vedere toate funcțiile deținute, dar mai ales având în vedere faptul că, în curând,  veți cere votul timișorenilor pentru a deveni europarlamentar. Sper că aveți demnitatea și curajul  de a sta față în față cu mine și cu mediul de afaceri timișorean, pe care doriți sa-l reprezentați în Parlamentul European”, a declarat vicepreşedintele P.D.L.  Andreea Paul.

Fostul ministru Maria Grapini nu a confirmat participarea la dezbatere, mulţumindu-se să declare, pentru o publicaţie locală, că nu a primit invitaţia la care a făcut referire deputatul P.D.L. Andreea Paul. Şi a invocat faptul că agenda sa este aglomerată, precizând că astfel de invitaţii se transmit din timp, pentru a permite celui invitat să îşi organizeze agenda.

Print Friendly, PDF & Email