Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, aflat în linia întâi în lupta cu noul Coronavirus, are nevoie de ajutor

Specialiștii de la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara au nevoie de sprijinul comunității, potrivit Radio Timişoara.

 

Asociația „Dr. Victor Babeș” Timișoara face un apel de coeziune socială, pentru a ajuta, în lupta împotriva epidemiei cu Covid-19, activitatea Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”,. Acesta este spitalul în care sunt tratați pacienți infectați cu noul Coronavirus din zona de vest a țării.

Donațiile pot fi făcute în contul Covid 19, special deschis în acest scop, transmit reprezentanţii asociaţiei.

Banii, explică ei, vor fi folosiți pentru dotări de echipamente, materiale de igienă și protecție, programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus, într-o modalitate transparentă. „Cei interesați vor putea urmări toate intrările, cheltuielile și justificarea acestora”, mai notează specialiștii de la Spitalul de Boli Infecțioase, în numele cărora semnează dr. Virgil Musta.

Datele pentru donații sunt: Asociația „Dr. Victor Babeș” Timișoara, str. Gh. Adam nr. 13, CUI 18737642, Cont RO84RNCB0255113757760002, BCR.

 

Citiţi şi: Virgil Musta, medic primar boli infecţioase: „Un vârf al epidemiei cu noul Coronavirus va fi în maximum două luni”

Citiţi şi: Primăria Timişoara alocă prioritar 3 milioane de lei pentru echipamente solicitate de Spitalul „Victor Babeş”

Print Friendly, PDF & Email