Spectacol internațional de dans contemporan, la Timișoara

Un spectacol inedit de dans contemporan, susţinut de artiști din România, Marea Britanie și Malta, va avea loc pe scena Teatrului German de Stat Timișoara.

 

Spectacolul Triple Bill include trei spectacole, recomandate pentru toate categoriile de vârstă: Unfold Motion, din Timișoara, prezintă Planet Dance, un spectacol despre dansul care trebuie dansat si nu analizat;. Project Action Potential, din Marea Britanie, vine cu spectacolul Kokoro, o concentrare a muncii creative, elaborată de tineri artiști talentați, ce surprinde esența ființei umane, iar Moveo Dance Company, din Malta, pune în scenă Trust me, un performance de dans contemporan a cărui esență o reprezintă testarea limitelor echilibrului și a încrederii.

Spectacolul va avea loc vineri, 15 iunie, de la ora 19.30. Evenimentul reprezintă o colaborare între compania de dans Unfold Motion și Teatrul German.

Unfold Motion este singura companie de dans contemporan din Timișoara. De la înființarea sa, în 2013, de către Lavinia Urcan, coregraf și director artistic, absolventă a Facultăţii de Coregrafie și Dance Performance, din cadrul Universității Middlesex, Londra, compania a colaborat cu artiști din diverse domenii: dans, teatru, muzică, design și arte vizuale.

Print Friendly, PDF & Email