Spectacol în aer liber al Teatrului Maghiar din Timişoara

Foto: Teatrul Maghiar Timişoara

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara pregăteşte primul spectacol în aer liber de la declanşarea pandemiei de coronavirus. O întâlnire muzicală organizată la fostul cinematograf Arta.

 

Spectacolul este programat pentru 10 iunie, ora 18, primul său eveniment în aer liber, în curtea interioară a fostului cinematograf Arta, pe strada Iancu Văcărescu nr.18, cu acces de pe Intrarea Lungă. Este vorba despre concertul formației Shake Kvarttet (formată din actorii Borbély B. Emília, Éder Enikő, Kiss Attila și Molnos András Csaba) care va interpreta melodii din tradiția muzicală maghiară.

În perioada următoare, Teatrul Maghiar, transmit reprezentanţii instituţiei, își propune să adapteze câteva spectacole din repertoriu pentru condițiile tehnice limitate existente acum în curtea fostului cinematograf.

Biletele la concertul Húzd rá!/ Zi-i! costă 16 lei, respectiv 8 lei cu reducere, și se pot cumpăra la teatru, de luni până vineri, între orele 10-13 și 16-19, la fața locului, înainte de concert, sau online pe www.biletmaster.ro. În caz de condiții meteo nefavorabile, spectacolul se va amâna, dar biletele vor rămâne valabile.

Teatrul va oferi gratuit măști de protecție celor prezenți, purtarea măștilor fiind obligatorie pe durata evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email