Spectacol horror, dar amuzant, cu marionete, despre Béla Lugosi, la Teatrul Maghiar din Timişoara

Pe scena Teatrului Maghiar din Timişoara va fi prezentat un spectacol, exclusiv cu marionete și obiecte de decor, despre Béla Lugosi, actorul din Lugoj devenit celebru pentru interpretarea lui Dracula.

 

UN_dead, un spectacol despre Béla Lugosi, actorul din Lugoj devenit celebru pentru interpretarea lui Dracula, la Hollywood, este o producţie a Asociației „Barboncás”,  din Szeged, în regia și interpretarea lui Kiss Ágnes.

Spectacolul,realizat exclusiv cu marionete și obiecte de decor, va fi jucat pe scena Sălii Studio a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, vineri, 22 februarie, de la ora 19.

Şi-a cărat sicriul în spate, s-a împiedicat şi a căzut în el” – acesta este motto-ul spectacolului realizat cu  diferite tehnici ale teatrului de marionete, care dezvăluie viaţa actorului născut în 1882, la Lugoj, în nouă scene animate. Un spectacol horror, însă amuzant, UN_dead urmărește viața lui Béla Lugosi, care a fost actor și la Teatrul Național din Budapesta înainte de câștiga faimă în SUA datorită personajului Dracula.

Biletele costă 16 lei, respectiv 8 lei pentru elevi, studenți, pensionari, abonați și posesori card Cultura Plus. Spectacolul va fi tradus atât în română, cât și engleză.

Print Friendly, PDF & Email