Spectacol de foc, lumină și dans, în Piața Libertății

O echipă de tineri pasionați de jonglerii vor transforma Piața Libertății în scenă pentru un spectacol incendiar de foc, lumină și dans.

 

Trupa Amaris Agni aniversează trei ani de la lansare, printr-un spectacol incendiar de foc și lumină, care va fi organizat sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 20, în Piaţa Libertăţii.

Artiştii promit că piața va intra în atmosfera de Halloween și vor fi prezenți personaje celebre, precum Dracula, Frankenstein, Scufița Roșie, Mad Scientists, Jack Skellington, o vrăjitoare și mulți alții.

Jonglăm de pasiune, hobby, relaxare, coordonare, creație, plăcere.  Echipa e formată de la cei mai mici, elevi de liceu, la studenți și tineri muncitori, unii chiar corporatiști. Toți avem în spate un element artistic ce îl putem dezvolta și îmbina ca echipă, de la artă plastică, muzică, dans, balet, teatru sau desen”, transmit membri grupului Amaris Agni.

Amaris Agni a fost prezentă la festivalurile mari din țară, ca Untold, Neversea, MusicTravel, Electric Playground, Rock pe 2 Roți sau Caravana Festivalul Luminii. Circul de jonglerii cu lumină și foc a călătorit și în întreaga Europă.

Print Friendly, PDF & Email