Spaţii de la Bastion, închiriate prin licitaţie

Consiliul Județean Timiș anunţă organizarea unei licitații publice deschise cu strigare pentru închirierea a două spații din Bastionul Theresia, din Timișoara.

 

Se organizează licitaţie pentru un spațiu de 222,09 mp + 57 mp teren aferent frontului (în Corpul A) și unul de 379,27 mp + 168 mp teren aferent frontului (în Corpurile B şi C).

Spațiile respective pot avea ca destinație activități tip restaurant, bar și alte activități de servire a băuturilor, creație și interpretare artistică, informații și comunicații, intermedieri financiare și asigurări, tranzacții imobiliare, activități profesionale, științifice și tehnice, cu excepția activităților veterinare, activități de servicii administrative și activități de servicii suport, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş.

Licitația va avea loc în 11 iulie, de la ora 10, la sediul Palatului Administrativ, de pe b-dul  Revoluţiei din 1989 nr. 17 (Camera 310). Caietul de sarcini poate fi achiziționat la Camera 225, iar înscrierea la licitaţie se poate face până în 10 iulie inclusiv, între orele 9-14.

Ofertanţii vor depune, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, cererea de înscriere la licitaţie, însoţită de documentele prevăzute la punctul 5 din Caietul de sarcini. Spațiile pot fi vizitate de luni până vineri, între orele 10-13.

Print Friendly, PDF & Email