Sorin Supuran, noul director al Societăţii de Transport Public Timişoara

Societatea de Transport Public Timişoara are o nouă conducere. Consiliul de Administrație al societății a ales o nouă variantă de conducere până la organizarea unui nou concurs, anunţă Radio Timişoara,

 

Anunțul privind schimbarea conducerii Societăţii de Transport Public Timişoara a fost făcut pe pagina sa de socializare de consilierul primarului Timișoarei, Cătălin Iapă, care face parte din Consiliul de Administrație al STPT. Acesta spune că noul director general al STPT este Sorin Supuran, după ce lui Ioan Goia i-a expirat mandatul, iar adjunct va fi Nicolae Bitea.

„Fostului director, Ioan Goia, i-a expirat mandatul de director, iar astăzi în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație, consiliu din care fac parte, s-a decis să se aleagă varianta de a continua cu alt management al societății. Din păcate, din cât am reușit să interacționez cu fostul director, am rămas neplăcut impresionat de lipsa de viziune și atitudinea managerială, două aspecte care au afectat cu siguranță transportul în comun”, mai spune Cătălin Iapă.

Acesta dă asigurări că transportul în comun din Timișoara se va revigora, „dar în timp, nu peste noapte, problemele fiind mari astăzi și nemulțumirea cetățenilor, la fel. Dar se vor schimba.”

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

jurnalist Timpolis, mircea.pavelescu@timpolis.ro