Sorin Grindeanu: „PSD a pus la Timiș o conducere bicefală Timiş-Arad”

Fostul premier Sorin Grindeanu susţine că PSD a numit în fruntea organizației județene Timiș o conducere bicefală, ceea ce el nu acceptă.

 

La scurt timp după ce Petru Andea, secretar de stat de la Educație, a fost desemnat coordonator al activității filialei PSD Timiș, până la alegerea noului președinte – acesta urmând a conduce filiala alături de Dorel Căprar, președintele PSD Arad – fostul premier şi fostul şef al PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a scris pe o reţea de socializarecă nu acceptă această „conducere bicefală.”

Citeşte şi: Petru Andea va coordona activitatea PSD Timiş până la alegerea noului președinte

În 2016, pentru prima oară, organizația care în 2014 mi-a acordat un vot de încredere, PSD Timiș, a câștigat alegerile! Este un rezultat care nu poate fi contestat de niciunul dintre membrii care au decis excluderea mea din partid și, cel mai important, este un rezultat care a arătat modul în care PSD Timiș a reușit să se apropie de oameni prin implicare și respect. PSD a decis astăzi să pună în fruntea Organizației Timiș a Partidului Social Democrat o conducere bicefală. Nicio decizie, însă, luată de actuala conducere nu mă va determina să accept, ca membru de 21 de ani, că partidul trebuie să fie condus din Arad, una dintre cele mai slabe organizații PSD din țară, lucru confirmat de rezultatele obținute. Mergem înainte!”, a scris, pe o reţea de socializare, Sorin Grindeanu.

Acesta a fost exclus din partid, în 15 iunie, după ce membrii CexN al PSD au decis în unanimitate că trebuie să părăsească partidul.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis