Şofer căutat după ce s-a răsturnat cu maşina şi a abandonat pasagerii răniţi, luaţi la autostop

AmbulantaDouă persoane au fost rănite, sâmbătă seară, după ce maşina în care se urcaseră, la autostop, la Aeroportul Timişoara, s-a răsturnat într-un sens giratoriu din afara oraşului, iar şoferul a fugit de la faţa locului şi şi-a abandonat victimele în autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mirela Drăghicioiu, accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între Aeroportul Timişoara şi şoseaua de centură a oraşului, anunţă Mediafax. Conform Poliţiei, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat în mijlocul unui sens giratoriu.

În maşină se aflau, pe lângă şofer şi un alt bărbat, două persoane pe care acesta le luase la autostop. După ce s-a răsturnat cu maşina, şoferul şi bărbatul care îl însoţea au fugit şi au abandonat autoturismul în care se aflau cele două persoane. Acestea au fost rănite în urma accidentului, fiind preluate de două ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Maşina, un Seat Cordoba, este înmatriculată cu numere de Franţa, iar proprietarul este din judeţul Caraş-Severin.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea şoferului, căruia îi va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Print Friendly, PDF & Email