Societatea „Timişoara” face apel la solidaritate în jurul lui Klaus Iohannis: „O victorie în alegeri a lui Victor Ponta ar fi o ameninţare la adresa statului de drept”

Timişorenii sunt invitaţi să protesteze, sâmbătă, împotriva încălcării principiilor democratice și ale statului de drept de către Victor Ponta

Societatea Timisoara sigla si Florian MihalceaUn apel la mobilizare masivă la vot a cetăţenilor români din ţară şi din diaspora, pentru turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidenţiale este lansat de către reprezentanţii Societăţii „Timişoara”. Care spun că solidarizarea în jurul candidatului Klaus Iohannis reprezintă alternativa la ameninţarea statului de drept şi a libertăţilor democratice de către candidatul Victor Ponta.   

 

Societatea „Timişoara” lansează un apel către toţi românii din ţară şi din străinătate, îndemnându-i să iasă la vot în număr cât mai mare şi să îl susţină, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, pe candidatul dreptei Klaus Iohannis. „Societatea «Timişoara», consecventă principiilor Revoluţiei şi ale Proclamaţiei, îndeamnă alegătorii din ţară şi străinătate să iasă în număr cât mai mare la vot şi să îl voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe Klaus Iohannis”.

Candidatul susţinut de ACL, spun ei, reprezintă alternativa faţă de pericolul pe care îl reprezintă la adresa statului de drept şi a libertăţilor democratice din România victoria în turul doi al alegerilor prezidenţiale a candidatului susţinut de PSD-PC-UNPR-PRM, actualul premier Victor Ponta. “Considerăm că o victorie în alegeri a lui Victor Ponta, candidatul PSD+PRM, ar fi o ameninţare la adresa statului de drept şi a libertăţilor democratice din ţara noastră”, se mai precizează în comunicat.

Totodată, Societatea „Timişoara” îi cheamă pe timişoreni să protesteze, sâmbătă, 8 noiembrie, începând cu ora 18, în Piaţa Operei, din Timişoara, împotriva încălcării principiilor democratice și ale statului de drept de către Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email