Social-democratul Alfred Simonis, către partidele din Timiş: „Fără parașutați la parlamentare!”

Preşedintele PSD Timiş lansează un apel către partidele politice, cerându-le să trateze „cu discernământ și cu responsabilitate” întocmirea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare.

 

Cei ce vor ajunge în Parlamentul României au obligația să susțină interesele locale, să se zbată pentru obținerea unor decizii legislative relevante, pentru inițierea unor demersuri juste și necesare care să aducă plus valoare pentru județul nostru. Istoria recentă ne-a demonstrat că Timișul nu a primit niciodată sprijin de la candidații de la centru plantați pe listele din teritoriu. Odată votați, aceștia au uitat pe cine reprezintă și, în afară de a se mai plimba pe la Timişoara, nu au făcut nimic concret pentru noi”, spune Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş.

Acesta lansează un apel către partidele politice, cerându-le să trateze „cu discernământ și cu responsabilitate” întocmirea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare. „Apelul meu este simplu: fără parașutați pe listele pentru parlamentare! Alegeți oameni care vor munci în beneficiul Timișului, oameni care pot şi vor să facă asta! Pentru că atâta vreme cât nu trăiești aici, nu ai cum să înțelegi nevoile, problemele, așteptările oamenilor”, mai spune Alfred Simonis.

Print Friendly, PDF & Email