Soarelui, primul cartier liber de garaje vechi

Nicolae Robu anunţă că în cartierul Soarelui, din Timişoara, Primăria a demolat toate garajele, ceea ce-l face primul cartier liber de garaje din ţară.

 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Nicolae Robu le mulţumeşte, pentru această realizare a Municipalităţii, vecinilor din cartierul Soarelui – aceta fiind cartierul în care locuieşte şi edilul Timişoarei –, „pentru deschiderea arătată, pentru constructivitate, pentru spiritul cooperant, pentru mai binele orașului, pentru modernizarea sa, pentru saltul său pe un alt nivel de civilizație. Fără așa ceva din partea dânșilor, n-aș fi putut reuși ce-am reușit!”.

Totodată, Nicolae Robu le solicită locuitorilor să anunţe Primăria „dacă, totuși, cineva mai știe vreun garaj «scăpat» în acest cartier”.

Edilul îşi exprimă speranța că sunt cu toții mulțumiți de cele peste 2.000 de locuri de parcare create în locul „urâtelor garaje”, de aleile pietonale până la intrările în blocuri, de spațiile verzi conexe create, „verzi cu adevărat, nu doar pe hârtie”, de mulțimea de bănci amplasate peste tot, de faptul că în cartier nu mai există noroi, iar praful s-a diminuat extrem de mult.

Următorul cartier în care vor fi demolate toate garajele, anunţă Nicolae Robu, va fi Buziașului. „În paralel și apoi în continuare, vom face aceleași intervenții în toate cartierele oraşului”, mai anunţă Nicolae Robu.

Print Friendly, PDF & Email