Shopping City Timișoara: „Persoana pentru care a fost solicitată o ambulanță ieri suferă de o simplă viroză respiratorie”

Sursă foto: Shopping City Timişoara

Reprezentanţii Shopping City Timișoara dau asigurări că nu au avut în incintă cazuri de infecţie cu noul Coronavirus, roagă publicul să ignore mesaje de tip fake news care circulă pe rețelele de socializare și să contacteze reprezentanţii mall-ului oricând au nevoie de informații suplimentare pe acest subiect.

 

În ultimele ore au fost distribuite pe rețelele de socializare publice și private informații false privind existența unor cazuri care prezintă simptome asociate coronavirusului, depistat în incinta Shopping City Timișoara. Reprezentanţii mall-ului resping informaţia.

Persoana pentru care a fost solicitată o ambulanță ieri suferă de o simplă viroză respiratorie, pentru care a primit tratamentul adecvat și a fost externată la scurt timp. Menționăm că autoritățile competente, Grupul de Comunicare Strategică și Poliția Română, monitorizează și s-au sesizat cu privire la infracțiunea de comunicare de informații false. De altfel, vom sesiza la rândul nostru autoritățile pentru a dispune toate măsurile legale în cazul persoanelor care distribuie astfel de informații false”, declară Victor Lefter, PR Consultant at SmartPoint.

Acesta solicită publicului să se informeze exclusiv din surse oficiale și să nu distribuie informații care provin din alte surse. Şi adaugă că Shopping City Timișoara pune pe primul loc siguranța și sănătatea clienților și angajaților, astfel că a crescut frecvența zilnică a utilizării dezinfectanților. Vizate sunt, cu precădere, spațiile puternic circulate precum: toaletele, balustradele scărilor rulante, zonele de relaxare, lifturile, precum și zona restaurantelor și cafenelelor. De asemenea, centrul comercial va fi aerisit în mod natural periodic. Simultan, a fost dispusă instalarea mesajelor de prevenire și informare în rețeaua digitală pentru a crește gradul de conștientizare.

În ceea ce privește organizarea de evenimente, reprezentanţii mall-ului anunţă că au urmat recomandările autorităților și au amânat toate evenimentele de amploare programate până la finalul lunii martie.

Print Friendly, PDF & Email