Sergiu Grui, viceprimarul Dumbrăviței, pe lista USR pentru Parlamentul European

Sergiu Grui. Sursă foto: USR Timiş

USR a finalizat alegerile interne pentru lista candidaților USR la Parlamentul European. Sergiu Grui, viceprimarul comunei Dumbrăvița, reprezintă USR Timiș pe această listă.

 

Lista a fost făcută publică de președintele USR, Cătălin Drulă, iar pe primele trei poziţii se află Elena Lasconi, primar al orașului Câmpulung, Dan Barna, vicepreședintele USR și ALDE Europa, și Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății.

„Avem oameni cu experiență reală în administrație, fonduri europene, politică externă. Nu e doar o listă, e un semnal că USR rămâne ancorat în valorile Europei libere și democratice. Sergiu Grui știe ce înseamnă buna guvernare din poziția sa de viceprimar și misiunea lui este să aducă Europa mai aproape de comunitățile locale”, transmite USR Timiş.

USR își va lansa oficial candidații pentru Parlamentul European în 20 octombrie, la Consiliul ALDE Europe, găzduit pentru prima dată la București.

„30 de ani de la Revoluție și ce avem? Extremiști și partide-sistem? Noi, USR, suntem alternativa reală pentru modernizarea României. Luptăm pentru valorile europene care definesc și Banatul, ca spațiu al toleranței inter-etnice și al prosperității clădite pe muncă cinstită. Vrem o țară ca afară, bazata pe lege și reguli, în care statul ajută, nu te fură și servicii de calitate pentru toți cetățenii. Aceasta este Europa și este visul nostru pentru România, iar pentru a-l împlini avem nevoie de voi”, declară Sergiu Grui, viceprimarul Dumbrăviței și candidat USR pentru Parlamentul European.

Print Friendly, PDF & Email