Un alt atac la adresa DNA, via PSD Timiş

Senatorul PSD Matei Suciu: “DNA a devenit un instrument utilizat în politică”

Matei SuciuReprezentanţii PSD de la nivel local acuză utilizarea DNA în campania electorală, apreciind că aceasta ar putea fi singura explicaţie pentru care ţintele de acum ale marilor dosare de corupţie sunt politicienii din PSD.  

 

Cu câteva zeci de minute înainte de BPN al PSD, unde preşedintele partidului, Victor Ponta, susţinea, în faţa presei, că le-a cerut membrilor  PSD să se pună la dispoziţia Justiţiei – admiţând, însă, că la şedinţă nu a vorbit despre situaţia Ecaterinei Andronescu, a lui Sârbu şi a lui Ioan Adam – senatorul PSD de Timiş Matei Suciu a făcut, marţi, aprecieri laconice referitoare la situația actuală din PSD, în condiţiile s-au înmulţit acuzațiile de corupție și de implicare a unor membri de la vârful partidului în cauze cu prejudicii imense aduse Statului român.

Deşi declară că nu dorește să comenteze deciziile instanțelor, acuză DNA că “a devenit un instrument utilizat în politică”. Senatorul PSD a apreciat că informaţiile ultimelor zile reflectă o aplecare a reprezentanților DNA cu precădere către PSD. Acuzând că țintele anterioare ale procurorilor DNA au fost reprezentanții PNL, în vreme ce “politicienii PDL nu au fost hărțuiți în așa mod. Explicația ne-o dăm simplu de ce”, sugerând astfel că ar exista o implicare a politicului în activitatea justiției.

Referindu-se la descinderile de marţi ale procurorilor DNA la Primăria Timișoara, pentru a obține documente legate de finanțările acordate echipei de fotbal FC Poli Timișoara, senatorul Matei Suciu a precizat doar că “printre alte lucruri de campanie, își mai fac și meseria probabil”.

Print Friendly, PDF & Email