Senator USR Nicu Fălcoi: “Poporul a dat un semnal infractorilor care conduc ţara de atâta timp”

Senatorul USR Timiş, Nicu Fălcoi, s-a declarat convins, duminică seara, că după finalizarea numărătorii voturilor, alianţa pe care o reprezintă se va clasa pe primul loc şi a punctat faptul că rezultatul scrutinului de duminică este un semnal transmis de popor “acestor infractori care conduc ţara de atâta timp”, anunţă Agerpres.

 

Am fost umăr la umăr, cele trei partide (PNL, PSD şi Alianţa USR-PLUS – n.r.) în cursa câştigătorilor alegerilor de astăzi. Nu mi-am pierdut speranţa că până la numărarea ultimului vot, mai ales a celor din Diaspora, USR-PLUS va fi pe primul loc. La nivel de Timiş sunt convins că USR a câştigat, iar la nivel de Timişoara, că a câştigat detaşat alegerile. Oamenii trebuie să înţeleagă că este un semnal pe care poporul român îl dă acestor infractori care ne conduc ţara de atâta timp. Oamenii s-au săturat, au nevoie neapărat de o schimbare şi cred că noi suntem această schimbare. Cred că într-un viitor nu prea îndepărtat, lucrurile se vor schimba şi în Parlament. După rezultatul acestor alegeri, vor fi foarte multe schimbări de trupe între parlamentarii PSD şi cred că se va crea o nouă majoritate”, a afirmat Nicu Fălcoi.

Acesta a mai adăugat că membrii USR-PLUS sunt pregătiţi să preia guvernarea, deşi nu au discutat acest aspect, fiind şi conştienţi de faptul că USR-PLUS nu poate conduce singur.

“Probabil se va ajunge la o alianţă. Este posibil să se ajungă şi la o guvernare. Nu ştiu dacă acum ar fi momentul preluării guvernării, ţinând cont de tot ceea ce au făcut cei de la PSD de când au câştigat alegerile. Poate ar trebui lăsaţi să-şi ducă mandatul încredinţat de popor până la finalul celor patru ani, după care să venim noi cu un mandat de patru ani să le putem arăta oamenilor de ce suntem noi în stare. Nu este exclus ca dacă s-ar prelua acum guvernarea, să avem parte de o experienţă cum a avut-o Cabinetul Cioloş”, a menţionat senatorul USR.

El a exclus posibilitatea ca Alianţa USR-PLUS să primească parlamentari PSD: “USR-PLUS are reguli foarte clare în această privinţă. Nu primim niciun parlamentar de la niciun partid, cu atât mai puţin de la PSD.”

Print Friendly, PDF & Email