Senator USR Nicu Fălcoi, despre decizia ca participanţii la mitingul PSD să-şi parcheze maşinile la Parlament: „Mi se pare absolut aberant”

Senatorul USR Nicu Fălcoi a declarat miercuri că decizia Biroului permanent al Camerei Deputaţilor şi Senatului de a permite accesul maşinilor participanţilor la mitingul PSD şi ALDE de sâmbătă în parcările Parlamentului este aberantă.

 

Astăzi am avut parte de o premieră, Biroul permanent reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a votat cedarea parcărilor (n.r. – Parlamentului), pentru ziua de sâmbătă, participanţilor la mitingul organizat de PSD şi ALDE. În prima fază am crezut că domnul Iordache glumeşte (…). Mi se pare că PSD şi ALDE întrec deja orice limită a bunului-simţ atunci când vine vorba de democraţie”, declară, citat de Agerpres, senatorul USR de Timiş Nicu Fălcoi. Adăugând că s-au mai organizat mitinguri în Capitală, dar nimeni nu a venit până acum să ceară aprobare pentru folosirea parcărilor, „mi se pare absolut aberant, dar, ţinând cont de majoritatea pe care o au, noi nu-i putem împiedica”.

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au aprobat ca parcarea Parlamentului să fie folosită pe parcursul zilei de sâmbătă de parlamentari PSD şi ALDE şi de invitaţii acestora, a anunţat, azi, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Print Friendly, PDF & Email