Senator USR Nicu Fălcoi, despre campania “Fără penali”: “Haideți să strângem un milion de semnături!”

Campania Fără Penali în funcţii publice a strâns 800.000 de semnături. USR anunţă că aceasta va continua până la finalul lunii august.

 

Suntem foarte aproape de momentul când, în urma eforturilor noastre conjugate, vom reuși să facem pasul decisiv necesar pentru așezarea politicii românești pe un fundament curat și sănătos, iar cei cu probleme penale nu vor mai avea acces la funcții publice. Pentru ca să nu mai poată, de-acolo, să facă legi în folosul lor. Și ca să nu se mai înstăpânească peste instituțiile statului de parc-ar fi propria lor moșie”, spune Nicu Fălcoi, senator USR de Timiş.

Acesta mai spune că, pentru ca să nu le fie puse piedici la depunerea listelor la Primării, “căutând pretexte absurde pentru-a anula semnături (așa cum au făcut-o deja la Primăria Brașov, unde ne-au anulat 15% dintre semnături)”, este important să rămânem mobilizați și să continuăm să strângem semnături, în toate județele țării, până la finalul lunii august.

Nicu Fălcoi mai spune că județele Neamț și Suceava sunt foarte aproape să depășească pragul de 20.000 de semnături şi îi îndeamnă pe cei care au acolo rude, prieteni sau cunoscuți să se implice și să ajute la reușita campaniei.

USR Timiș anunţa, la finalul lunii iulie, că a atins obiectivul stabilit la startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei cetățenești Fără penali în funcții publice. În Timiş au fost strânse 22.000 de semnături.

“Suntem mulți, foarte mulți, cei care ne dorim o Românie #Fărăpenali și împreună suntem puternici! Haideți să strângem 1 milion de semnături!”, mai spune senatorul USR.

 

Citeşte şi: USR Timiș a strâns 22.000 de semnături pentru campania „Fără penali în funcții publice”

Print Friendly, PDF & Email