Senator PNL de Timiş Alina Gorghiu: “Genul de candidați ca Bolojan, Bușoi, Săftoiu, Hava, Flutur sunt oportune”

Senatorul liberal Alina Gorghiu a declarat azi, la Timișoara, că PNL este într-un proces de alegeri interne, care să schimbe imaginea partidului și să-l facă să se concentreze pe teme care sunt importante pentru electoratul liberal. Aceasta a mai spus că agreează o competiție între mai mulți candidați cu expertiză.

 

PNL este într-un proces care abia a demarat, pentru alegeri, care să schimbe imaginea partidului și să-l facă să se concentreze pe teme care sunt importante pentru electoratul nostru. În PNL, în momentul acesta sunt cele două candidaturi, ale lui Ludovic Orban și Cătălin Predoiu”, a declarat, azi, la Timişoara, citată de Agerpres, Alina Gorghiu, senator PNL de Timiş.

Aceasta spune, însă, că nu exclude şi alte candidaturi şi că “genul de candidați ca Bolojan, Bușoi, Săftoiu, Hava, Flutur sunt oportune, ar deschide partidul, ar ajuta la rivirimentul acestuia și cred că ar fi oameni care să împrospăteze mesajul PNL.”  Afirmă însă nu are preferințe pentru anumite persoane.

Referitor la filiala Timiș a PNL, unde există competiție pentru câștigarea șefiei, Alina Gorghiu afirmă că speră ca, după o perioadă “nu prea fastă”, competiția să creeze echipe puternice.

În cee ace priveşte situaţia de la PNL Timiș – unde, până în prezent, și-au anunțat candidaturile actualul președinte, Nicolae Robu, și primarul comunei Dudeștii Noi, Alin Nica – Alina Gorghiu îşi exprimă convingerea că va fi o “competiție puternică, fără resentimente” şi anunţă că va avea o preferință certă “pentru acel proiect care să coaguleze echipa PNL Timiș”.

“Se aplică același principiu și la nivel național. Mă interesează moțiunea, proiectul pe care-l propune PNL-ului, care este viziunea pe următorii patru ani a acelui candidat. Mă interesează cel mai mult echipa, întrucât suntem în era politică în care PNL va renaște unei formule colegiale, nu unui lider”, a mai declarant Alina Gorghiu.

Senatorul PNL avertizează că cei care nu vor înțelege că nu într-un nume sau în două stă succesul viitor al PNL, vor fi izolaţi.

Print Friendly, PDF & Email