Senator PNL Alina Gorghiu: „Ţara nu e guvernată”

Senatorul liberal de Timiş Alina Gorghiu susţine că România nu este guvernată în momentul de faţă, întrucât premierul nu a mai organizat şedinţe de guvern de trei săptămâni, şi le cere miniştrilor, care „mai au o reputaţie profesională de apărat”, să demisioneze, anunţă Agerpres.

 

„România, în momentul acesta, nu e guvernată. Premierul Dăncilă nu a mai organizat şedinţe de guvern de trei săptămâni, dar îşi doreşte foarte tare să meargă la o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Acest Guvern arată că nu funcţionează, efectiv”, a declarat azi, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, Alina Gorghiu, senator PNL de Timiş.

Aceasta a mai spus că premierul Viorica Dăncilă se ocupă doar de „scrisori trimise către Comisia Europeană”, ministrul Carmen Dan, „de dezinformări în plan intern”, iar ministrul Eugen Teodorovici este cel care „poate plăti cu sau fără graţie”, spunând că nu este nevoie de avizul CSAT pe rectificarea bugetară.

Alina Gorghiu le cere public miniştrilor, mai puţin celor pe care i-a menţionat, „celor care cred că mai au o reputaţie profesională de apărat”, să îşi dea demisia din Guvern şi „să-şi vadă de carierele lor altfel decât înrolaţi în Cabinetul Dăncilă”.

Print Friendly, PDF & Email