Senator PNL Alina Gorghiu: „Opoziţia de dreapta trebuie să concretizeze cât mai rapid dialogul politic”

Senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu spune că Opoziţia de dreapta din România trebuie să concretizeze cât mai rapid dialogul politic, iar PNL doreşte să dea acest semnal puternic de cooperare, care să împiedice PSD să câştige alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor, potrvit Agerpres.

 

Alina Gorghiu, senator PNL de Timiş, a anunţat azi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că discuţiile din şedinţele de peste vară din PNL, dar şi cea de la începutul sesiunii parlamentare, se vor axa pe o temă care ţine de Opoziţia de dreapta din România şi a subliniat că nu este luată în calcul, în momentul de faţă, nicio alianţă politică sau formulă de înregistrare la tribunal.

Suntem obligaţi în acest context, când PSD produce numai daune, să punem la punct un mecanism de cooperare efectivă a Opoziţiei din România. Nu vorbesc în acest moment de alianţe politice sau de spre alte formule de înregistrat la tribunal, ci despre o strategie reală, pusă pe hârtie, de îndepărtare a PSD de la putere şi de câştigare de către Dreapta a alegerilor din România”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a subliniat că nu mai sunt suficiente declaraţiile publice, ci o asumare clară a unui termen pentru concretizarea acestui dialog politic rapid, care ar putea fi la începutul lunii septembrie şi care coincide cu deschiderea noii sesiuni parlamentare.

„Nu este suficient să avem un PSD lamentabil, rău, neinspirat şi un guvern ineficient, ci este necesar să dăm noi acel semnal puternic că înţelegem nevoia de cooperare şi articulare a acelui proiect şi strategie care să ducă la înfrângerea PSD atât în alegerile europarlamentare, cât mai ales în cele prezidenţiale”, a mai spus Alina Gorghiu.

Print Friendly, PDF & Email