În premieră pentru România

Seminar online pentru şoferi

Reparatii autoVeşti excelente pentru şoferii români. Pentru prima oară în România, toţi cei care îşi doresc accesul imediat la informaţii profesioniste şi sfaturi competente în domeniul reparaţiilor auto pot participa în direct la un seminar online specializat.

 

Experţii autoeconom.ro aşteaptă toţi internauţii marţi, 25 februarie, de la ora 20, la primul seminar online intitulat „Cum să previi reparaţiile auto costisitoare?”, anunţă Mediafax. Evenimentul se adresează atât celor care îşi doresc să economisească la întreţinerea autovehiculului, cât şi celor care vor să îşi verifice şi să îşi îmbogăţească cunoştiinţele auto. Mai mult, seminarul vine în sprijinul proprietarilor de autovehicule oferindu-le acestora o instruire informală care să îi ajute să găsească soluţii adecvate nevoilor maşinii, bazându-se pe decizii informate şi cele mai noi referinţe.

Moderatorii acestui seminar sunt Florin Pop, electromecanicul dedicat autoeconom.ro şi creatorul secţiunii “Bine de Ştiut”, şi Victor Miron, proprietarul unui service auto cu tradiţie şi consultant al platformei, cei doi având o experienţă cumulată de peste 35 de ani în domeniu.

Printre subiectele abordate se numără soluţii practice pentru defecţiuni frecvente, metode de prevenţie şi studii de caz, împreună cu cele mai relevante sfaturi.

Evenimentul va fi gratuit şi poate fi accesat pe pagina oficială de Facebook a platformei autoeconom.ro printr-o aplicaţie special dezvoltată pentru acest tip de eveniment. Link-ul de acces va fi disponibil şi pe blog-ul platformei în perioada ce urmează. La finalul evenimentului, participanţii vor avea acces la o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Acest eveniment marchează doar prima întâlnire de acest gen dintr-o serie mai lungă care îşi propune să devină întâlnirea lunară a proprietarilor de maşini cu experţi din domeniul auto.

Print Friendly, PDF & Email