Seminar gratuit adresat pacienților oncologici, organizat la Timişoara

Wiener Privatklinik Central European Academy Cancer Center în parteneriat cu Asociația OncoHelp organizează, la Timișoara, un seminar gratuit adresat pacienților oncologici și aparținătorilor acestora.

 

Evenimentul, cu tema „Metode inovatoare de diagnosticare și tratare a cancerului în 2020”, se va desfășura în 20 februarie, între orele 16.30- 20, la Hotel Timișoara, sala Roma.

În cadrul seminarului, cinci experți în domeniul oncologic din Viena și România, printre care prof. univ. dr. Christoph Zielinski, specialist reputat la nivel internațional în oncologie medicală, imunoterapie și tratamentul personalizat al cancerului, vor prezenta ultimele noutăți în abordarea terapeutică a afecțiunilor maligne, depistate atât în stadiu incipient, cât și în stadiu avansat, anunţă reprezentanţii WPK. Totodată, medicii vor răspunde la întrebările pacienților prezenți la eveniment. Înscrierea se face pe baza completării formularului de pe site-ul: http://www3.wpk.ro/cancerevent/.

WPK Central European Academy Cancer Center este primul centru privat de diagnostic și tratament oncologic din Europa Centrală și de Est care oferă un nivel de complexitate medicală la nivelul clinicilor universitare de top. Centrul este integrat Spitalului Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari din Austria, care, în 2019, a deschis o reprezentanță oficială și în Timișoara. Într-un an de la lansare, reprezentanța locală WPK consiliat peste 240 de pacienți din vestul țării să își găsească tratamentul potrivit la Viena, conducând la o creștere cu 100% a adresabilității pacienților români către campusul medical. Serviciile medicale accesate cu precădere au fost tratamentele oncologice, intervențiile chirurgicale, pachetele de check-up medical, dar și consultațiile de second opinion înainte de începerea unei terapii sau de efectuarea unei operații.

Ema Hafner

Ne dorim să funcționăm ca un hub medical regional, care să ofere pacienților informațiile necesare despre tratamentele de ultimă oră pentru afecțiunile lor, dar și îndrumări atunci când nu găsesc o soluție medicală avantajoasă în țară”, declară Ema Hafner, directorul Departamentului de Marketing și Pacienți Internaționali al Wiener Privatklinik.

Reprezentanța Wiener Privatklinik din Timișoara oferă persoanelor interesate informații și asistență completă pentru accesarea rapidă a investigațiilor și tratamentelor de primă clasă disponibile la Viena. Aceste servicii acoperă toți pașii necesari, de la traducerea și trimiterea dosarului medical, estimarea costurilor de diagnosticare şi tratament, consiliere în ceea ce priveşte spitalizarea şi alegerea medicului potrivit, până la rezervarea transportului şi cazării la preţuri preferenţiale, menținerea legăturii cu medicii și asigurarea serviciilor de traducere în spital.

Wiener PrivatKlinik (WPK), înființat în anul 1871, cu sediul în Viena, este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria. Spitalul acoperă o gamă de peste 30 de specialități medicale, având în structura sa nouă centre de competență, 145 de paturi, un bloc operator cu patru săli de operație, servicii de imagistică avansată (singurul spital privat din Viena cu PET CT și medicină nucleară), fizioterapie și recuperare medicală la standarde internaționale. Echipa medicală este alcătuită din peste 250 experți reputați austrieci, care aplică o abordare interdisciplinară a fiecărui caz. Anual, peste 4000 de pacienți internaționali accesează servicii de diagnostic și tratament în cadrul Wiener PrivatKlinik, circa 28% dintre aceștia fiind români.

 

Print Friendly, PDF & Email