Șeful Statului Major al Apărării ține un curs deschis la Universitatea de Vest din Timișoara, pe teme de securitate națională

Șeful Statului Major al Apărării din Ministerul Apărării Naționale, generalul Nicolae Ciucă, va susține un curs deschis la Universitatea de Vest din Timișoara.

 

Generalul Nicolae Ciucă este invitatul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării a Universității de Vest din Timișoara, pentru susținerea unui curs deschis pe tema Modernizarea avansată a forțelor militare, componentă strategică a dezvoltării politicii de securitate a României. Evenimentul va avea loc joi, 3 mai, de la ora 14.30, în amfiteatrul A01 al UVT.

Nicolae Ciucă este comandantul structurii operaționale de comandă a Forțelor Armate Române, absolvent al cursului postuniversitar de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale Securitate şi bună guvernare, susținut la Colegiul Naţional de Apărare, în 2012, al Masterului în Studii Strategice, urmat la Colegiului de Război, Trupe de Uscat, din SUA, în 2006, și doctor în Știinţe militare al Univdersității Naționale de Apărare din Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email