Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, şi liderul executiv al filialei au demisionat din funcţiile din partid

Titu BojinLiderul PSD Timiş, Titu Bojin, şi preşedintele executiv al filialei, Adam Crăciunescu, aflaţi sub control judiciar în dosare penale diferite, au demisionat din toate funcţiile deţinute în partid, iar Comitetul Executiv Naţional va decide cine va conduce interimar PSD Timiş.

 

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, a declarat, vineri seară, citat de Mediafax, că preşedintele filialei, Titu Bojin, a demisionat din toate funcţiile deţinute în partid, aceeaşi decizie fiind luată şi de preşedintele executiv al organizaţiei, Adam Crăciunescu.

Adam CraciunescuAtât preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, domnul Titu Bojin, cât şi preşedintele executiv, domnul Adam Crăciunescu, au demisionat astăzi din funcţiile pe care le deţineau în cadrul PSD. Cel mai probabil, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional de duminică se va lua o decizie în privinţa interimarului la conducerea PSD Timiş”, a declarat Lucian Ursuleţu.

Titu Bojin mai deţine şi funcţia de membru în Biroul Permanent Naţional al PSD. El este membru al PSD încă de la formarea PDSR, în 1992, iar din anul 2008 este preşedinte al filialei Timiş a partidului.

Titu Bojin este cercetat sub control judiciar, fiind suspectat de luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu, într-un dosar privind atribuirea de contracte de achiziţii unei anumite firme.

Adam Crăciunescu se află şi el sub control judiciar, într-un alt dosar, privind retrocedări ilegale de păduri.

Print Friendly, PDF & Email