Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie, schimbat din funcţie

Janica Arion TiganasuŞeful Direcţiei Generale Anticorupţie din Ministerul de Interne, chestorul Jănică Arion-Ţigănaşu, a fost schimbat din funcţie, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, fiind înlocuit cu comisarul-şef Dan Dănilă, care ocupa funcţia de şef al Direcţiei Investigaţii din D.G.A.

 

Şeful Direcţiei Generale Anticorupţie, chestorul Jănică Arion-Ţigănaşu, a fost schimbat din funcţie, prin ordin al minis­tru­­lui Afacerilor Interne, fiind înlocuit cu comi­sarul şef Dan Dănilă, care ocupa funcţia de şef al Direcţiei Investigaţii din D.G.A., potri­vit unor surse oficiale, citate de Mediafax.

În acelaşi timp, în funcţia de adjunct al D.G.A. a fost împuternicit comisarul-şef Liviu Croitorescu, care ocupa funcţia de şef al I.P.J. Ilfov. În locul acestuia a fost împu­ternicit comisarul-şef Gheorghe Popescu.

Chestorul Jănică Arion-Ţigănaşu a fost împuternicit în funcţia de şef al Direcţiei Generale de Management Operaţional din Ministerul Afacerilor Interne. Potrivit unor surse din cadrul M.A.I., chestorul Aurel Vlădulescu, care se afla la conducerea Direcţiei Generale de Management Opera­ţional, a fost trecut pe o funcţie de adjunct.

Chestorul Jănică Arion-Ţigănaşu a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale Anticorupţie din 23 noiembrie 2010, atunci fiind împuternicit în locul lui Liviu Popa, după numirea acestuia la conducerea Poliţiei Române. Ulterior, Jănică Arion-Ţigănaşu a obţinut funcţia prin concurs.

Print Friendly, PDF & Email