Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Copii din Timişoara, dotată din sponsorizări

Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Urgență pentru Copii din Timişoara, a fost dotată cu aparatură și mobilier, provenite din sponsorizări.

 

Paturi, monitoare, aparate de respirație, injectomate, infuzomate, un thermostat şi alte câteva aparate medicale, în valoare totală de peste 170.000 de euro, au intrat, de ieri, în dotarea secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, din Timişoara.

Ne exprimăm recunoștința față de disponibilitatea și generozitatea tuturor sponsorilor care au contribuit la dotarea secției ATI cu aparatură. Transmitem sincere mulţumiri sponsorilor: BRD Groupe Societe Generale, Rossini Sleeve Technologies, Transfer Multisort Elektronik, HAI Santana EETIM, Wieland Electric, ExpoBrad, Agro Tia, Telekom România, Asociațiilor Salvează o Inimă și Dăruiește Viață. Demult am observat că oamenii de succes rareori s-au dat deoparte și au permis să li se întâmple lucruri. Ei s-au dus și au facut ca lucrurile să se întâmple.  Împreuna, prin acest proiect, am dat o șansă la viață!”, declară, în numele colectivului Secției ATI și al Asociației “ATI Împreună pentru Viață „Louis Țurcanu”, dr. Alin Căpușan, medic specialist ATI.

Secția ATI a Spitalului de Copii dispune de 35 de paturi.

Print Friendly, PDF & Email