Secretarul General al Mișcării Populare Timiş, revocat din funcție

Caita Panici Foto Arhiva personalaSecretarul general al Organizației Județene Timiș a Mișcării Populare a fost revocat din funcție. Acuzat că a convocat în mod nestatutar o ședință extraordinară a partidului.

 

Roxana Iliescu, președinte al Mișcării Populare Timiș, anunţă că decizia de revocare din funcţie a lui Caiță Panici, secretarul general al Organizației Județene a Mișcării Populare Timiș, a fost luată după ce acesta a convocat în mod nestatutar o ședință extraordinară, în urma căreia și-a asumat fără drept o poziție oficială a MP Timiş. „Nu a avut loc o ședință statutară a Consiliului Executiv Județean în care să se analizeze validarea sau invalidarea adeziunii la Mișcarea Populară a domnului Cândea Iosif Dorin și, în consecință, orice decizie este nestatutară”, mai spune Roxana Iliescu. Aceasta apreciază că printr-o astfel de ieșire în afara prevederilor statutului și în afara prerogativelor funcției deținute, Caiță Panici „a urmărit contrar obligațiilor asumate, realizarea unor obiective personale și nu realizarea obiectivelor Mișcării Populare”. 

Roxana Iliescu mai spune că ședința a fost convocată fără respectarea dispozițiilor Statutului cu privire la convocarea unei ședințe extraordinare și în contextul în care era la București, la ședința Consiliului Executiv Național.

Zilele trecute, pe unele canale media locale a apărut informaţia că tinerii din MP Timiş s-ar împotrivi intrării în partid a lui Dorin Cândea. „Domnul Dorin Cândea nu are nicio funcție în MP Timiș. Și-a depus intenția de a deveni membru, dar statutar, Mișcarea Populară are dreptul timp de 30 de zile să analizeze și valideze cererea de adeziune. Din cauza imaginii negative pe care o are, am hotărât să nu-i acordăm calitatea de membru MP Timiș”, declara, citat de presa locală, Caiţă Panici.

 

Print Friendly, PDF & Email