Se reiau lucrările de dezafectare a cablurilor aeriene din Timişoara

Primăria Timişoara anunţă că de vineri, 29 mai, de la ora 21, vor continua lucrările de dezafectare a cablurilor aeriene.

 

Lucrările vor fi făcute pe bulevardul Republicii, tronsonul de la strada Paris la strada Jiul, bulevardul Ferdinand I, tronsonul  de la bulevardul Republicii la Podul Maria, strada Mihai Eminescu, tronsonul de la bulevardul 20 Decembrie 1989 la bulevardul  Revoluției din 1989, şi bulevardul C. D. Loga, tronsonul de la bulevardul Michelangelo la bulevardul Revoluției din 1989 și străzile adiacente.

„Îi rugăm pe cetățenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toți operatorii au fost avertizați în mod repetat asupra obligativității trecerii cablurilor în subteran”, transmit reprezentanţii Direcției Generale Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele de Utilităţi a Primăriei Timişoara.

Aceştia precizează că există canalizații subterane și că toate lucrările de investiții la drumuri, pe care le realizează Primăria, cuprind și canalizație subterană pentru cabluri.

Print Friendly, PDF & Email