Se redeschide Iulius Town Timișoara

15 iunie, Iulius Town Timișoara își reia activitatea. „Contextul s-a schimbat și pe primul loc este sănătatea tuturor, astfel că am implementat peste 40 de acțiuni de prevenire și distanțare fizică”, transm it reprezentanții mall-ului.

 

Măsurile de prevenire și distanțare fizică care vor fi luate la Iulius Town Timișoara presupun acțiuni permanente de dezinfecție, reorganizarea fluxurilor de acces, optimizarea calității aerului, dar și purtarea obligatorie a măștilor de protecție.

Contextul este altul, iar siguranța este prioritatea noastră, a tuturor! Ne-am pregătit pentru momentul reîntâlnirii cu un pachet complex și complet de acțiuni de prevenire și măsuri de distanțare fizică. Astfel, fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul în incinta Iulius Mall se face doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări vor fi amplasate automate de vânzare cu mănuși, măști și dezinfectant”, transmit reprezentanții Iulius Town Timișoara.

Pentru menținerea distanțării fizice, este implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densității din mall, capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței.

Totodată, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, iar zonele de contact direct, cum sunt mânerele ușilor, sunt securizate cu folie nanoseptică cu funcție de autocurățare. În plus, acțiunile de dezinfecție prin nebulizare se realizează săptămânal, fiind unul dintre cele mai eficiente procese. De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică. Mesajele vor rula și prin intermediul sistemului radio intern. Programul Iulius Mall va fi cel normal, în intervalul orar 10-22.

Print Friendly, PDF & Email