Se închide circulația pe strada Mareșal Prezan

Foto: Andrei Bîrsan / STPT

De azi, timp de aproximativ un an, se închide circulația rutieră pe strada Mareșal Constantin Prezan (fostă Lidia), între Calea Martirilor și bulevardul Sudului, ceea ce va modifica şi traseul liniei 15 troleibuz, anunţă Societatea de Transport Public Timişoara.

 

Circulaţia se închide din cauza lucrărilor de extindere și modernizării a străzii Mareșal Constantin Prezan, care vor dura aproximativ un an.

În aceste condiţii, troleibuzele de pe linia 15 vor circula în continuare pe Calea Martirilor până la intersecția cu strada Apicultorilor, unde vor întoarce în sensul giratoriu (capătul liniei Expres 3), până la finalizarea lucrărilor la infrastructura rutieră din zonă, anunță Societatea de Transport Public Timişoara, citată de Radio Timişoara.

Lucrările vizează modernizarea şi extinderea la patru benzi de circulație a străzilor Mareșal Constantin Prezan și Venus până în girația AEM, amenajarea de trotuare, piste de biciclete, locuri de parcare și zone verzi. Costul lucrărilor, realizate de firma austriacă Strabag, este estimat la 35 de milioane de lei fără TVA.

 

 

Print Friendly, PDF & Email