Se deschide sezonul de pedalat

EcoStuff Romania deschide sezonul de pedalat în Timiș cu Lunca Timișului Trophy, eveniment care cuprinde curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor.

 

Peste 300 de concurenți din țară și din străinătate se estimează că vor lua startul în cursa Lunca Timișului Trophy, un eveniment care cuprinde curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor şi care va avea loc sâmbătă, 24 Martie.

Traseul de mountainbike pregătit pentru această cursă are o lungime de aproape 60 de kilometri prin Lunca Timișului, pe ambele maluri ale râului. “Chiar dacă este pe plat, traseul cuprinde zone tehnice și spectaculoase, pe iarbă, pământ, pietriș sau prin pădure”, spune Radu Rusu, de la EcoStuff Romania, organizatorul evenimentului.

În aceeaşi zi este organizată şi cursa Continental Cyclocross Race , care va avea șapte sau opt ture mai scurte, de aproximativ trei kilometri fiecare, și va include elemente specifice unui circuit de cyclocross: nisip, bariere de lemn, zone de alergare cu bicicleta, coborâri, zone tehnice și zone de viteză.

Participanţii au de ales între cursele scurte de doi sau şase kilometri și cea de semimaraton.

Startul va fi dat sâmbătă, 24 martie, la ora 10. Înscrierile se fac doar până marți, 20 martie, la adresa: http://ecostuff.ro/lunca-timisului-trophy/. Taxa de participare este de 70 de lei, iar banii colectaţi, anunţă organizatorii, vor fi direcționați către dezvoltarea taberei de educație ecologică Zero Waste Summer Camp, destinată copiilor din clasele I-VIII.

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă.

Print Friendly, PDF & Email