Schoko Baroque, locul unde ciocolata ispiteşte şi spune poveşti nebănuite

Schoko  (27)Doi ani de existenţă pe piaţa locală şi o aspiraţie devenită realitate. Reprezentanţii ciocolateriei Schoko Baroque îi invită pe toţi împătimiţii de ciocolată să se alăture visului lor. Un vis născut acum doi ani, pe 5 decembrie 2012, din dorinţa de a le oferi timişorenilor şansa de a accede într-un spaţiu ale cărui repere sunt trasate de eleganţă, rafinament, calitate şi, evident, gust desăvârşit.

 

Ciocolată cu stil

Chiar în inima Timişoarei, dar la adăpost de forfota dezlănţuită a oraşului, povestea unei lumi construite după tiparele universale ale frumosului se naşte, ispititoare, din plăsmuiri rafinate de ciocolată.

Pentru trecătorul grăbit, ce-şi ia răgazul să îi treacă pragul, ciocolateria Schoko Baroque este o poartă de intrare care duce înspre o lume altfel. O lume în care imaginaţia se întâlneşte cu dorinţa, iar voluptăţii iubitorilor de ciocolată i se răspunde, mereu altfel, cu imprevizibilul, dulcele şi rafinatul alint care face din produsele ieşite pe uşile marilor ateliere de ciocolaterie din lumea întreagă veritabile opere de artă.

Privită, de aceea, din perspectiva modului în care, cu eleganţă şi discreţie, îşi etalează şi îşi asumă propria filozofie de business, Schoko Baroque este mai mult decât o ciocolaterie. Schoko Baroque este o atitudine şi o stare de spirit, care ştie să ofere răspunsurile potrivite împătimiţilor de ciocolată şi celor care aspiră să trăiască într-o lume normală, ale cărei coordonate definitorii sunt trasate după reperele bunului-gust, eleganţei şi rafinamentului.

Schoko Baroque este spaţiul în care ciocolata devine artă, răsfaţă şi cultivă, în egală măsură, întreţinând apetitul pentru frumos şi şlefuindu-i cumpărătorului simţul estetic.

La Schoko Baroque, ciocolata ispiteşte şi spune poveşti nebănuite. Căci aici ea se destăinuie şi ascunde, deopotrivă, în consistenţa pastei sale miraculoase, imprevizibile arome de levănţică, sare de mare, caramel sărat, ghimbir, chilli, cătină ori fructul pasiunii. Şi tot ea, ciocolata de la Schoko Baroque, ştie să istorisească poveşti, rostite cu tâlc, în Ajun de Moş Nicolae ori de Moş Crăciun, din spatele unor cutii magice, potrivite oricărei vârste. Ciocolată în forma unor personaje celebre din desene animate şi ghetuţe pline ochi cu daruri dulci pentru cei mai mici dintre cei mici, tablete din ciocolată înfăţişându-l pe Moş Crăciun ori cete de îngeri care vestesc marea Sărbătoare, boboci gingaşi de trandafir plăsmuiţi din marţipan sau cutii cu praline, al căror ambalaj înfăţişează busturi graţioase de femeie, oferite în exclusivitate ciocolateriei Schoko Baroque, după cum mărturisesc reprezentanţii magazinului, de către faimosul producător de ciocolată Lindt. Sticle ce ascund lichioruri fine, buchete de flori făcute în întregime din ciocolată sau specialităţi care învăluie, în arome specifice, amestecuri inspirate făcute din fructe confiate, alcool şi scorţişoară, anume ca să recreeze, din parfumuri şi arome, spiritul Crăciunului. Ciocolate rafinate, pretabile oricăror diete pretenţioase, în amestecuri care asociază ciocolatei coenzima Q 10 sau aloe vera. Toate acestea şi încă multe alte răsfăţuri ale simţurilor îi aşteaptă pe iubitorii de ciocolată care trec, în prag de Sărbători, pragul ciocolateriei Schoko Baroque, din Timişoara.

O poveste aparte, scrisă în parteneriat cu împătimiţii de ciocolată

Schoko  (37)Clienţi corporate sau iubitori de ciocolată aflaţi, cu diverse prilejuri, în căutare de daruri dulci şi rafinate, părinţi dornici să îşi răsfeţe în fiece clipă copiii, vor găsi cu toţii la Schoko Baroque un răspuns potrivit nevoilor lor.

În plus, aflată în prag de aniversare a doi ani de existenţă, ciocolateria Schoko Baroque a pregătit, pentru clienţii săi, şi o Tombolă de Crăciun, care se desfăşoară în perioada 24 noiembrie – 22 decembrie. Extragerea finală, menită să îi recompenseze pe cumpărători, va avea loc în 22 decembrie, începând cu ora 17, în incinta ciocolateriei Schoko Baroque, situată pe strada Proclamaţia de la Timişoara, nr. 7. Premiul I va consta într-un Moş Crăciun făcut din ciocolată, cântărind patru kilograme, premiul al II-lea, în ciocolată în valoare de 150 de lei, iar premiul al III-lea, în ciocolată în valoare de 100 de lei.

Povestea ciocolateriei Schoko Baroque, născută acum doi ani din aspiraţia către o altfel de lume şi din dorinţa de a oferi cumpărătorului român acel „altceva” ce face parte integrantă din cotidianul unor spaţii culturale occidentale continuă. Iar visul de acum doi ani prinde contur, cu fiecare zi care trece. El naşte şi creşte inclusiv din interacţiunea fericită cu toţi aceia care, din dorinţa de a oferi un strop de bucurie, dăruiesc mai departe, chiar şi celor nevoiaşi sau năpăstuiţi de soartă, daruri de suflet desprinse din darurile lor. Şi aceasta pentru că Schoko Baroque s-a implicat, în cei doi ani de existenţă, în numeroase acţiuni sociale şi caritabile, fie încurajându-i şi susţinându-i în efortul lor pe donatorii de sânge din Timişoara, fie aducând zâmbete pe chipurile copiilor din centrele de plasament sau bucurie premianţilor de la jocurile paralimpice desfăşurate, la începutul toamnei, la Oradea.

Iar acum, în prag aniversar, ciocolateria Schoko Baroque se pregăteşte să participe, în calitate de sponsor, la Balul Vienez. Şi tot începând cu acest moment aniversar, reprezentanţii Schoko Baroque anunţă că le oferă în dar clienţilor posibilitatea de a accesa pagina de internet a ciocolateriei, de unde, potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţi ai Schoko Baroque, se vor putea face şi cumpărături online.

Print Friendly, PDF & Email