Saragossa Band vin la Timişoara

Afis Saragossa BandVara începe pe ritmurile Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germană. Muzica legendarilor artişti din trupa Saragossa Band va dezlănţui energiile estivale printr-un spectacol antrenant, pe ritmuri de samba şi calypso.

 

Trupa concertează cu casa închisă în România încă din anii “80, artiştii fiind foarte iubiţi de români şi simţindu-se în ţara noastră „acasă”, după cum declară ei înşişi. Legendele celor mai reuşite petreceri vor concerta la începutul acestei veri în Bucureşti, în Bacău, în Braşov şi în Timişoara – pe 4 iunie, la Opera Naţională Română.

Hit-urile „Agadou”, „Aiko Aiko”, „Zabadak”, „Rasta Man”, „Big Bamboo” au făcut furori în anii “80 şi continuă sa facă parte din programul muzical al celor mai de succes petreceri. Single-urile Saragossa Band au staţionat timp îndelungat în topurile germane şi europene, iar succesul colosal de care s-au bucurat în rândul publicului a determinat un val de cover-uri, mai ales pentru piesa „Agadou”.

Saragossa Band este singura trupa germană care a concertat în Pacificul de Sud. Plini de energie, artiştii susţin numeroase turnee în Europa şi participă la festivaluri, aducând publicului ritmurile unei veri perfecte.

La Timişoara, Saragossa Band va concerta miercuri, 4 iunie, de la ora 19.30, la Opera Naţională Română Timişoara. Biletele se găsesc Agenţia Operei şi online pe bilete.ro, myticket.ro şi vandbilete.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţurile de: 200 de lei categoria VIP, 150 de lei categoria I, 130 de lei categoria a II-a şi 90 de lei categoria a IV-a.

Print Friendly, PDF & Email