Şantajat cu poze obscene, pentru zeci de mii de euro

Maini incatusateUn bărbat timişorean a fost reţinut aseară, pentru şantaj, fiind acuzat că a încasat o sumă de bani de la un alt bărbat în schimbul promisiunii că nu va face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

 

Poliţişti de la Secţia 1 Timişoara, sub coordonarea Parchetului de pe langă Judecătoria Timişoara, au reţinut, ieri seară, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 49 de ani, pentru şantaj. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş se menţionează că acesta a fost surprins în flagrant delict în timp ce încasa bani de la un alt bărbat, în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente. Reprezentanţii IPJ Timiş mai spun că anul trecut, în luna noiembrie, suspectul şi-ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare şi ar fi obţinut de la celălalt fotografii cu aceasta în ipostaze indecente, iar ulterior i-ar fi pretins diverse bani în schimbul promisiunii de a nu le face publice  Poliţiştii spun că, până acum, i-ar fi dat 26.000 de euro.

Bărbatul care a şantajat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, azi, magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Print Friendly, PDF & Email