Oraşul Sânnicolau Mare, în sărbătoare

La Sânnicolau Mare va avea loc, la acest sfârşit de săptămână, o nouă ediţie a celui mai aşteptat eveniment al oraşului.

 

Timp de trei zile, în 7, 8 şi 9 septembrie, Sânnicolau Mare va fi în sărbătoare, de Zilele Orașului, acesta fiind un eveniment organizat de Primărie.

Scena Teatrului de Vară va găzdui spectacole cu unii dintre cei mai apreciați artiști, dar și momente culturale dedicate Centenarului Marii Uniri. Dansurile tradiționale, anunţă reprezentanţii Primăriei, sunt prezente și în acest an în programul evenimentului, ansamblurile din Sânnicolau fiind cunoscute pentru succesul lor la public. De asemenea, vor fi premiați elevi și sportivi cu rezultate meritorii, dar și cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Nu vor lipsi demonstrațiile de karate și fitness, muzica pe toate gusturile şi nici focul de artificii, promit organizatorii.

Departamentul Relaţii Publice al Primăriei oraşului anunţă că este pregătit un program deosebit, cu muzică pentru toate gusturile și cu artiști consacrați. Programul celor trei zile de sărbătoare va fi următorul:

Vineri, 7 septembrie, ora 20.30, pe scena Teatrului de Vară vor urca Distinto, Cătălin Crișan, ApocalipS şi Ianna Novac.

Sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 19.15, în aceeaşi locaţie vor fi demonstrații de karate și fitness, vor fi premiaţi elevi și sportivi cu rezultate meritorii şi vor susţine spectacole trupa Bere Gratis, Speak și Ștefania, Ruby şi Dj Project. Seara se încheie cu un foc de artificii.

Duminică, 9 septembrie, de la ora 19.30, tot pe scena Teatrului de Vară, vor fi dansuri populare cu toate ansamblurile folclorice din oraș şi vor susţine recitaluri Dinu Iancu Sălăjanu şi Ţara Silvaniei, Traian Ilea,i Valeria Codorean şi Cristian Fodor. În aceeaşi seară va fi marcat Centenarul Marii Uniri, printr-o paradă a Asociației Eugeniu de Savoya, din Timişoara, şi vor fi premiate cuplurile care împlinesc 50 ani de căsătorie.

Intrarea la orice eveniment din cadrul Zilelor Orașului – la care sunt așteptați oaspeți și public din tot județul – este gratuită.

„Prioritatea pe care o lansăm pentru perioada septembrie 2018 – septembrie 2019 vizează direcția reabilitării și construcției marii infrastructuri, astfel că, până la ediția următoare a Zilelor Orașului, în septembrie 2019, Primăria va implementa un program special dedicat investițiilor în infrastructură, și nu numai. Cele mai importante obiective pentru următoarele 12 luni vor fi: asfaltarea tuturor străzilor din oraș, continuarea lucrărilor la trotuare și căi de acces auto, reabilitarea zonei pietonale din centrul localității și reabilitarea Teatrului de Vară”, anunţă primarul Dănuţ Groza.

În același timp, spune acesta, în atenția Primăriei se află şi posibilitatea de a construi sau amenaja spații de petrecere a timpului liber.

Print Friendly, PDF & Email