S-a dublat numărul de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 140 de noi cazuri de covid, față de 68 înregistrate în ziua precedent, în acest interval de timp fiind făcute 4152 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 140 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care 6 sunt cadre medicale, mai mult de jumătate sunt din Timişoara, unde s-au înregistrat 83 de cazuri, față de 35 cu o zi înainte, Moșnița Nouă – 7, Gătaia – 6, Dumbrăvița, Giroc – câte 5, Biled, Ghiroda, Lenauheim, Jimbolia și Săcălaz – câte 3, Checea, Sânnicolau Mare și Sânmihaiu Român – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Dudeștii Vechi, Gottlob, Jamu Mare, Moravița, Lugoj, Buziaș, Făget, Otelec, Periam, Racovița, Șag, Sânandrei și Variaș.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 139, la Terapie Intensivă fiind internați 23 de pacienți. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1873.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 0,88.

 

Print Friendly, PDF & Email