Ryanair reia cursele aeriene Timişoara – Bucureşti

Compania aeriană Ryanair reîncepe operarea de pe Aeroportul Timişoara a curselor directe spre şi dinspre București. Acesta este cel de-al treilea operator aerian care reia zborurile regulate dintre Timișoara și București.

 

Zborurile regulate interne operate de Ryanair de pe Aeroportul Timișoara spre şi dinspre Bucureşti vor fi reluate de mâine, 4 septembrie. Cursele vor avea o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri și duminică, anunţă reprezentanţii aeroportului.

Pasagerii pot opta să călătorească și cu alte două companii aeriene, care efectuează curse aeriene regulate ce deservesc ruta Timișoara – București, respectiv companiile Tarom și Blue Air. Fiecare dintre acestea operează curse cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Conform datelor statistice, în primul semestru din acest an, Timișoara-București a fost cea mai frecventată rută internă din România, peste 86.000 de pasageri călătorind de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre/dinspre București.

Faptul că cea mai însemnată pondere în transportul intern a fost înregistrată de către Aeroportul Internațional Timișoara, după București, este un indice pozitiv în raport cu situația epidemiologică cu care ne confruntăm. În acest sens, deciziile companiilor aeriene de a relua zborurile regulate interne pot fi oportune pentru schimbul de relații economico-sociale între Regiunea de Vest și capitala țării”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Print Friendly, PDF & Email