Ryanair lansează curse pentru şapte noi destinaţii Timişoara – Europa (P)

Aeronava Ryanair la Timisoara (2)Ryanair şi-a inaugurat, azi, o nouă bază, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, şi lansat orarul curselor de pe Aeroportul Timişoara, pentru vara lui 2017 Timișoara.

 

Orarul pentru vara lui 2017 are şapte rute noi, către București (12 curse pe săptămână), Londra (curse zilnice) și Milano (cinci curse pe săptămână), Bruxelles (trei pe săptămână) şi Berlin, Düsseldorf, Frankfurt (câte două pe săptămână).

Se estimează că, din vara lui 2017, Ryanair va avea 600.000 de clienți şi va susține 450 de locuri de muncă pentru Aeroportul Timișoara.

Reprezentanţii companiei spun că Ryanair este alegerea ideală pentru consumatorii business și cei de agrement, care pot de pe acum să-și rezerve zborurile din Timișoara până în octombrie 2017, alegând din cele şapte rute menţionate. „Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair «Always Getting Better», care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse”, anunţă aceştia.

David O’Brien, Chief Commercial Officer Ryanair, a declarat azi, la Timişoara: „Suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de o sută de milioane de dolari SUA și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat.”

Pentru a sărbători lansarea orarului „Vară 2017 Timișoara” și deschiderea noii baze, Ryanair scoate la vânzare 100.000 de locuri din întreaga rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 4.99 euro, care sunt disponibile pentru rezervări până luni, 5 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email