Ryanair închide baza din Timișoara

Ryanair anunță că, din 25 martie, îşi va închide baza din Timișoara. Rutele către Bucureşti şi Milano vor continua să fie operate cu aeronave externe.

 

Compania aeriană Ryanair a anunţat că va închide baza sa din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie. Două rute către Milano și București din şi către Timișoara vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze, pe durata programului Vara 2018, transmit oficialii Ryanair. Aceştia îşi cer scuze clienților incomodați de această decizie şi afirmă că toți clienții afectați vor fi notificați prin email și sms, prezentându-li-se opțiunile disponibile – ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă.

Decizia de a-și închide baza din Timișoara rezultă din performanța comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair crește pe alte aeroporturi din Europa, explică oficialii companiei.

Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanței comerciale slabe. Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă”, spune David O’Brien, Chief Commercial Officer.

Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele șapte rute din Timișoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie.

Print Friendly, PDF & Email