Ryanair a deschis la Timişoara prima bază din România

Avion RyanairRyanair a anunțat astăzi deschiderea unei baze pe Aeroportul Internațional “Traian Vuia”, din Timişoara. Prima din România.

 

Baza de la Timişoara a Ryanair, cea de-a 78-a din portofoliul companiei, îi va fi operațională începând cu 1 noiembrie. Ryanair va opera de aici şapte rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Düsseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București, cu o frecvență de două zboruri pe zi.

Această primă bază românească a Ryanair va deservi 575.000 de noi clienți pe an şi va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara, anunţă reprezentanţii companiei.

Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești, pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București, cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor şase rute internaționale, către Berlin, Bruxelles Charleroi, Düsseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor deservi 575.000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului”, a declarat azi, la Timişoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.

Acesta mai spune că, pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului şi mai multe rute cu prețuri reduse.

Oficialii Ryanair anunţă că, pentru a sărbători noua bază din Timișoara, scot la vânzare peste 100.000 de locuri, la tarife începând de la 19.99 euro pentru călătorii în noiembrie și decembrie, și rezervări până la miezul nopții de marți, 19 Ianuarie. „Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie”, transmit oficialii companiei.

Print Friendly, PDF & Email