Jurnal de campanie al Partidului Mișcarea Populară Timiș

Roxana Iliescu, candidat PMP la Consiliul Judeţean Timiş: “E inadmisibil ca în secolul XXI într-un oraș să mai existe străzi de pământ”

Roxana-Iliescu-Foto-Arhiva-personala Ocolul județului în 30 de zile. Asta au făcut membrii Partidului Mișcarea Populară Timiș, care și-au dorit să ajungă în fiecare colt de judeţ pentru a afla problemele cetățenilor. Făcând parte dintr-un un partid nou, oamenii tineri și dornici de schimbare din PMP Timiş au luat pulsul orașelor, al comunelor și al satelor din județ. Mare le-a fost însă mirarea și, totodată, dezamăgirea să vadă că nici măcar oamenii din localitățile cu statut de oraș nu au condiții de trai rezonabile.

 

Lipsa trotuarelor, lipsa străzilor asfaltate, lipsa unor stații de autobuz adecvate sau apa contaminată sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă oamenii din Sânnicolau Mare, oraș condus de ani buni de liberalul Dănuț Groza. Problemele sunt similare cu cele de la sate, iar acest lucru face ca situația să fie mult mai gravă. Deși teoretic trăiesc la oraș mulţi dintre locuitorii din Sânnicolau Mare au condiții precare.

În vistieria orașului Sânnicolau Mare au intrat în ultimii opt ani nu mai puțin de 100.000.000 de euro, adică aproximativ 450.000.000 de lei! Chiar nu se puteau găsi măcar 3.000.000 de euro pentru prioritățile reale ale orașului?! Aici vorbim despre rezolvarea problemei ce deranjează mare majoritate a populației, și anume apa murdară și cu clor. Nu se puteau găsi bani pentru reabilitarea tuturor trotuarelor, a șanțurilor sau a stațiilor de autobuz? E inadmisibil ca în secolul XXI într-un oraș să mai existe străzi de pământ, nici măcar pietruite. Se pare că actualul primar a demonstrat că dorințele lui sunt mai presus decât prioritățile celor pe care îi reprezintă”, a declarat candidatul la Consiliul Județean Timiș, Roxana Iliescu.

La fel de mari sunt problemele și în unul dintre cele mai vestice orașe, Jimbolia. Și acesta este condus tot de un liberal, Darius Postelnicu, pare-se după aceeași rețetă: dezinteres total față de cetățenii care l-au ales. La întâlnirile cu oamenii din Jimbolia, reprezentanții PMP le-au aflat nemulțumirile și le-au promis ferm că ei vor fi schimbarea de care orașul are nevoie.

„Se pare că administrațiile liberale și social-dmeocrate s-au perindat prea mult la putere și au uitat de ce au ajuns acolo. Oamenii i-au votat să le reprezinte interesele, nu să-i jecmănească, să-i umilească și să-i lase să trăiască în condiții la fel ca acum 20 de ani. E vremea ca poporul să ia atitudine. S-a terminat tranziția, iar la putere trebuie să ajungă oameni noi, care-și doresc cu adevărat să facă ceva pentru comunitate”, a mai declarat Roxana Iliescu, candidat din partea PMP Timiș la Consiliul Județean.

PMP Timiș vrea să pună județul în mișcare cu specialiști în toate domeniile de activitate. Astfel pe lista pentru Consiliul Județean Timiş se află avocați, medici, specialiști în agricultură, economie sau transporturi.

 

Print Friendly, PDF & Email