Roata panoramică, atracţia târgului de Crăciun din Iulius Town (P)

Roata panoramică a fost montată în parcarea VIP a Iulius Town Timişoara. Toţi cei care doresc să admire oraşul de sus şi să se bucure, în acelaşi timp, de spiritul Crăciunului, sunt aşteptaţi, începând de sâmbătă, 27 noiembrie, la Iulius Town.

 

Adusă în premieră la Timișoara, roata este una dintre atracţiile târgului de Crăciun „Winter in my Town”. Aceasta are o înălţime de peste 30 de metri, 18 gondole a câte patru locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ zece minute. Târgul va include şi căsuţe cu bunătăţi de sezon şi idei de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un autodrom, un carusel rotativ cu lanţuri, o piaţă de brazi şi cornere tematice perfecte pentru fotografii pe Instagram.

Programul artistic din zilele de weekend, susţinut de ansambluri de muzică și artiști locali,  precum şi elementele de decor, patine, skiuri de lemn, sănii, butuci de lemn şi mii de luminiţe, sunt elemente care vor reda atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Târgul „Winter in my Town” va fi deschis până în 16 ianuarie 2022, în intervalul orar 14 – 21, de luni până vineri, şi între orele12 – 21, sâmbăta şi duminica.

 

 

Print Friendly, PDF & Email