Richard Clayderman va concerta la Timișoara

CLAYDERMANDin Paris, orașul iubirilor eterne, Richard Clayderman, artistul supranumit „Prince of Romance”, aduce în Timișoara eleganța și măiestria muzicii, într-un spectacol delicat și totodată redutabil ca iubirea: „From Paris with Love”.

 

Artistul care intrat în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist al lumii”, a ales România pentru a lansa cel mai recent concept de spectacol. În primăvară, Richard Clayderman va concerta în Timișoara, pe 27 martie, la Opera Națională Română Timișoara.

Show-ul se numește sugestiv „From Paris with Love”, iar spectatorii români vor fi primii din toată lumea care se vor bucura, în premieră absolută, de noul spectacol. Alegerea țării noastre pentru această lansare, care va avea loc în luna martie a anului viitor, nu este deloc întâmplătoare.

Organizatorii acestui concert spun că Richard Clayderman a fost primit de fiecare dată de publicul din România cu dragoste, iar prin această lansare, artistul face o dovadă a prețuirii pe care o poartă fanilor săi din România: “«From Paris with Love» este un concept inovator, care propune publicului o experiență senzorială totală. Începând cu muzica lui Clayderman, pentru care pianul este o prelungire a ființei sale, continuând cu decoruri impresionante, grația dansului și efecte vizuale care vor potența efectul muzicii, spectacolul «From Paris with Love» ilustrează iubirea, generând asupra auditoriului tot paletarul de trăiri asociate acesteia. Complexitatea și standardul ridicat al show-ului, care va avea loc în premieră în luna martie 2015 în România, au determinat implicarea unei echipe de profesioniști formată din peste 100 de oameni”. Din repertoriul de spectacol nu va lipsi Ballade pour Adeline, piesă care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute, în 38 de țări, și care a devenit emblema celebrului pianist. Richard Clayderman va fi acompaniat de baletul și orchestra Camerata Regală.

Richard Clayderman este cel mai iubit pianist contemporan, înregistrând vânzări record de peste 150 de milioane de copii și deținând un palmares de 267 de discuri de aur și 70 de platină.

În Timişoara, spectacolul va avea loc sâmbătă, 27 martie, ora 19.30, la Opera Națională Română Timișoara. Biletele se găsesc la Agenția Operei, Agenția Teatrului și online pe www.vandbilete www.vandbilete.ro.

Print Friendly, PDF & Email