Richard Clayderman concertează la Timişoara

Richard Clayderman revine în România, într-un turneu care se va desfăşura sub semnul iubirii şi sensibilităţii.

In luna martie, de Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonoră a unei primăveri romantice, în România. Richard Clayderman va începe turneul cu un concert la Timişoara, la Sala Olimpia, pe 6 martie, de la ora 19.30, anunţă organizatorii turneului.

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18.30. Biletele, de trei categorii (150 de lei, 200 de lei şi 250 de lei) se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, bilet.ro.

Richard Clayderman va fi acompaniat, în turneu, de Camerata Regală şi va mai concerta în România la Târgu-Mureş, Bucureşti, Constanţa şi Galaţi.

Organizatorii turneului reamintesc că, intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl susţine: „Acordurile perfecte de pian, compoziţiile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revărsa asupra publicului se îmbină desăvârşit în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii.”

 

Richard Clayderman – "Ballade Pour Adeline"

Cu o carieră excepţională, Richard Clayderman este, după 40 de ani, un artist în continuă dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica să are puterea de a emoţiona orice generaţie.

Print Friendly, PDF & Email