Revin vaporaşele, pe Bega

Din martie va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega. De asemenea, vor fi disponibile bicicletele şi trotinetele electrice.

 

Vaporașele destinate transportului public și de agrement vor fi scoase la apă în 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega, anunţă Societatea de Transport Public Timişoara. Din decembrie anul trecut, vaporașele fuseseră andocate pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița, intrând în revizie tehnică.

Detalii privind traseul, stațiile și graficul de circulație vor fi oferite publicului săptămâna viitoare, urmând ca aceste informații să fie afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – secțiunea orare), anunţă reprezentanţii societăţii.

De asemenea, tot din 6 martie vor fi disponibile pentru publicul călător și cele peste 400 de biciclete și 96 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte nouă rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email