Reţineri făcute de DIICOT Timişoara în dosarul de trafic de persoane în care sunt implicaţi şi oameni ai legii

prostitutieCinci persoane, între care un poliţist, au fost reţinute, joi seară, de DIICOT Timişoara, în dosarul de trafic de persoane în care au fost identificate peste 25 de victime minore. Alţi şapte suspecţi au fost puşi sub control judiciar, printre aceştia fiind şi membrul DJ Project.

 

Potrivit DIICOT Timişoara, printre persoanele reţinute se numără liderul grupării, Paul Mânzu, Ovidiu Torj, fostul soţ al Brigittei Năstase, actuala soţie a lui Ilie Năstase, şi poliţistul Ovidiu Gâţan, de la Secţia 1 Poliţia Timişoara. Iar printre cele şapte persoane cercetate sub control judiciar se află judecătorul Nicolae Tomuş, de la Judecătoria Timişoara, şi Handke Giuseppe, cunoscut ca DJ Gino Manzotti de la DJ Project.

11 percheziţii – nouă în Timişoara, una în Dumbrăviţa şi una la Arad – au făcut, în dimineaţa de 18 iunie, în Timiş şi Arad, procurorii DIICOT Timişoara, într-un dosar de trafic de persoane

Potrivit unor surse judiciare, reţeaua era condusă de Paul Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare în dosarul devalizării BRD Timișoara cu peste 2,3 milioane de euro. La vila acestuia, spun anchetatorii, aveau loc întâlnirile între fete – unele, minore – şi clienţi.

Vizat de percheziţii a fost şi Ovidiu Torj, la fel, poliţistul Ovidiu Gâţan, care în anul 2013 a fost implicat într-un scandal, după ce un bărbat l-a acuzat că l-a bătut. DJ Gino Manzotti este vizat în acest dosar, pentru că, împreună cu Ovidiu Gâţan, ar fi apelat la serviciile unor prostituate, deşi ştiau că acestea sunt victime ale traficului de persoane. În ceea ce-l priveşte pe judecătorul Nicolae Tomuş, de la Judecătoria Timişoara, acesta este cercetat pentru că ar fi şantajat o minoră, transmiţându-i că, dacă va refuza să mai facă sex cu el, va trimite familiei o înregistrare în care fata apărea în ipostaze compromiţătoare.

Print Friendly, PDF & Email