Reţea de proxeneţi, intrată în atenţia D.I.I.C.O.T.

ProstituateMai multe percheziţii au avut loc, miercuri seara, în judeţele Timiş, Dolj şi Argeş, la locuinţele unor persoane suspectate că, în perioada 2011 – 2014, au racolat zece tinere pe care le-au obligat să se prostitueze în apartamente închiriate. Profitul obţinut este în jur de 50.000 de euro, spun anchetatorii.

 

Poliţiştii B.C.C.O. şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti împreună ofiţeri de la Combaterea Criminalităţii Organizate Craiova şi Timişoara, au făcut, miercuri, şase percheziţii – trei în Timişoara, două în comuna doljeană Unirea şi una în Piteşti –, într-un dosar privind activitatea unui grup infracţional specializat în proxenetism şi infracţiuni de natură judiciară, anunţă Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2011 – 2014, mai mulţi suspecţi s-au constituit într-o grupare infracţională organizată având ca scop determinarea, înlesnirea şi obţinerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei de către zece tinere, şase fiind identificate până în prezent.

Membrii grupării postau anunţuri de oferire de servicii sexuale în ziarele locale, în scopul racolării unui număr cât mai mare de clienţi. Fetele se întâlneau cu clienţii în apartamente închiriate de către membrii grupării, iar toţi banii obţinuţi din această activitate au fost însuşiţi de către proxeneţi. Conform anchetatorilor, membrii grupului infracţional au avut un beneficiu de peste 50.000 de euro de pe urma exploatării sexuale a celor zece tinere. Mai mulţi membri ai reţelei au fost ridicaţi şi duşi la audieri.

Print Friendly, PDF & Email